Verzenden & Retourneren

Levertijd:

De gepersonaliseerde artikelen worden met liefde en zorg gemaakt daardoor is de levertijd standaard 10 a 12 werkdagen indien anders vermeld staat. Heb je het product eerder nodig vermeld dit bij je bestelling zodat ik kan kijken wat er mogelijk is.

Producten die op voorraad en niet gepersonaliseerd zijn worden binnen 10 a 12 werkdagen verzonden.

Mocht om wat voor reden dan ook de levertijd niet gehaald worden dan wordt je zo spoedig mogelijk via de mail op de hoogte gebracht en kan je ervoor kiezen akkoord te gaan met een langere levertijd of de bestelling kan kostenloos geannuleerd worden.

Verzenden:

Alle bestellingen worden verzonden met track en trace code via Post NL.

Boven de 75 euro is het gratis verzenden. Alle bestellingen onder de 75 euro rekenen we 4,95 verzendkosten

Je bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van het juiste adres., mogt er toch een fout in het adres staan, geef dit zo snel mogelijk aan ons door, zodat wij dit misschien nog kunnen aanpassen.

Retouren:

Wil je een product retourneren omdat het niet voldoet aan je verwachting? Dat kan binnen maximaal 14 dagen na het ontvangen van je bestelling. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug gestort zodra het pakketje bij ons in goede staat is ontvangen.

De verzendkosten van het pakketje thuis naar de webshop zijn voor eigen rekening deze bedragen 6,95 (voor exacte tarieven informeer bij je vervoeder)

Mocht het pakketje meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te bekijken/testen kunnen deze kosten in mindering worden gebracht.

Retouradres:

Lynaly

kockstraat 13

3511XR Utrecht