Verzenden & Retourneren

Levertijd:

De gepersonaliseerde artikelen worden met liefde en zorg gemaakt daardoor is de levertijd standaard 10 a 12 werkdagen indien anders vermeld staat. Heb je het product eerder nodig vermeld dit bij je bestelling zodat ik kan kijken wat er mogelijk is.

Producten die op voorraad  en niet gepersonaliseerd zijn worden binnen 2 a 5 werkdagen verzonden.

Mocht om wat voor reden dan ook de levertijd niet gehaald worden dan wordt je zo spoedig mogelijk via de mail op de hoogte gebracht en kan je ervoor kiezen akkoord te gaan met een langere levertijd of de bestelling kan kosteloos geannuleerd worden.

Verzenden:

  • Brievenbus pakketjes €4.95 : Deze worden alleen op eigen risico verzonden. In een brievenbus pakketje past een geboorte setje, pyjama of shirtje
  • Pakket post (verzekerd) €5.95 : Kleine pakketjes worden normaliter doorgegeven aan de postbode. Wanneer u kiest voor Pakketpost is uw pakket verzekerd. Mocht het dan kwijt raken is het vaak nog te achter halen waar het gebleven is. Alle bestellingen worden verzonden met Track and Trace code via Post NL.
  • Afhalen in Utrecht

Boven de 75 euro is het gratis verzenden. Alle bestellingen onder de 75 euro rekenen we 4,95.5,95 verzendkosten

Je bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van het juiste adres., mocht er toch een fout in het adres staan, geef dit zo snel mogelijk aan ons door, zodat wij dit misschien nog kunnen aanpassen.

Retouren:

Wil je een product retourneren omdat het niet voldoet aan je verwachting? Dat kan binnen maximaal 14 dagen na het ontvangen van je bestelling.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Info@lynaly.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Gepersonaliseerde producten voorzien van naam, eigen tekst of afbeelding kunnen helaas niet retour. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

De verzendkosten van het pakketje thuis naar de webshop zijn voor eigen rekening deze bedragen 7,25 (voor exacte tarieven informeer bij je vervoeder)

Mocht het pakketje meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te bekijken/testen kunnen deze kosten in mindering worden gebracht.

Retouradres: 

Lynaly

kockstraat 13

3511XR Utrecht 

De waardering van www.lynaly.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 12 reviews.